Sveučilište u Zagrebu
EN   
 
 Studomat - upute
Studomat
http://www.isvu.hr/javno/hr/index.shtml
 ISVU Ispiti - Česta pitanja
 
 Kalendar nastave
 2019./2020.
 
Nastavnički portal
e-učenje
Merlin nova inačica (2019/2020)
Merlin stara inačica (2018/2019)
 
    TTF Facebook
   TTF YouTube
 webmail
 racunala.ttf.hr
 osobne stranice
 članci / vijesti
 
 
RSS feed Srca
RSS feed Sveučilišnog računskog centra

Kako ocjenjivati pomoću rubrika?

Centar za e-učenje pripremio je novi online tečaj „Kako ocjenjivati pomoću rubrika?“.U Srcu održan Copernicus Hackathon

U Srcu je 23. i 24. listopada 2019. godine održan Copernicus Hackathon, natjecanje u okviru Copernicus programa u organizaciji Geodetskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu za Hrvatsku i Sloveniju.Završila 12. akcija "Srce za brucoše"

Predavanjem na Arhitektonskom fakultetu završila je 12. akcija "Srce za brucoše". Tom akcijom studente prve godine studija upoznajemo s uslugama Srca koje će moći koristiti kao studenti.Grafički dizajn uz pomoć besplatnih alata

Ako biste se željeli okušati u grafičkom dizajnu, sve što vam je potrebno za uspješan početak možete naučiti na novom tečaju pod nazivom „Osnove rada s alatima za grafički dizajn (Inkscape, GIMP)”.Tekstilno-tehnološki fakultet
Prilaz baruna Filipovića 28a
10000 ZAGREB
Tel: 01/ 3712 500
Fax: 01/ 3712 599
E-mail: fakultet@ttf.unizg.hr
 


 
Vijesti
 
 
  Dodijeljena priznanja umirovljenim profesorima Sveučilišta u Zagrebu

U ponedjeljak 4. studenog 2019. godine Rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras dodijelio je priznanja umirovljenim profesorima među kojima i prof. dr. sc. Alki Mihelić-Bogdanić i prof. dr. sc. Željku Šomođiju.

Odbor za odnose s javnošću, 14.12.2019 18:27 Prilog   
 
  Poziv na otvorenje izložbe "The words between us"

Pozivamo vas na otvorenje izložbe Ivane Mrčele "The words between us" u srijedu, 18. prosinca 2019. u 19 sati u Galeriji događanja, Centar kulture na Peščenici - Knap, Ivanićgradska 41a, Zagreb. Izložba je otvorena od 18. prosinca 2019. – 17. siječnja 2020.

Odbor za odnose s javnošću, 14.12.2019 18:25 Prilog   Cijeli tekst
 
  Uspješno predstavljanje TTF-a na Danu e-učenja

Dan e-učenja i 12. obljetnica djelovanja Centra za e-učenje održani su 12. prosinca 2019. u Sveučilišnom računskom centru Sveučilišta u Zagrebu. Ovaj događaj bio je prilika za razmjenu iskustava i stjecanje novih spoznaja o primjeni informacijskih i komunikacijskih tehnologija i tehnologija e-učenja u obrazovnom procesu.
Sveučilište u Zagrebu Tekstilno-tehnološki fakultet uspješno su prezentirale doc. dr. sc. Slavica Bogović i izv. prof. dr. sc. Ana Sutlović. Doc. dr. sc. Slavica Bogović naglasila je napredak u području e-učenja na TTF-u. Izv. prof. dr. sc. Ana Sutlović, predstavila je kolegij Bojadisanje tekstila koji je u ak. godini 2018./2019. dobio nagradu za najbolji e- kolegij na Danu Fakulteta.

Odbor za odnose s javnošću, 13.12.2019 11:45 Prilog   
 
  Malo drugačije vodstvo uz izložbu Refleksije Bauhausa u galeriji Klovićevi dvori

U petak, 13. prosinca 2019. u 17:00 sati održat će se posebno osmišljena glazbeno - scenska izvedba uz vodstvo po izložbi Refleksije Bauhausa u prostoru Galerije Klovićevi dvori, Jezuitski trg 4, Zagreb. Suradnja Galerije Klovićevi dvori je ostvarena sa Sveučilištem u Zagrebu Muzičkom Akademijom, Sveučilištem u Zagrebu Akademijom dramskih umjetnosti i Sveučilištem u Zagrebu Tekstilno- tehnološkim fakultetom.Kroz izložbu Refleksije Bauhausa izvest će se fragmenti Trijadnog baleta Oscara Schlemmera i glazbeni songovi Kurta Weilla. Trijadni balet ostvaren je suradnjom studenata diplomskog studija Kostimografije koji su rekonstruirali pet kostima prema kostimima voditelja Scenske radionice Bauhausa Oscara Schlemmera.
Više o događaju na linku: gkd.hr/2019/12/09/malo-drugacije-vodstvo-uz-izlozbu-refleksije-bauhausa

Odbor za odnose s javnošću, 13.12.2019 07:56    Cijeli tekst
 
  Rezultati Natječaja za izradu izgleda službene odore pčelara/članova Hrvatskog pčelarskog saveza u Republici Hrvatskoj

Članovi Stručnog povjerenstva pregledali su prijave pristigle na Natječaj za izradu izgleda službene odore pčelara/članova Hrvatskog pčelarskog saveza u Republici Hrvatskoj raspisanog od strane Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta i Hrvatskog pčelarskog saveza te su odabrali pobjednička rješenja.
Autorica prvoplasiranog rješenja i dobitnica 1. nagrade je Karla Čorluka, autorica drugoplasiranog rješenja i dobitnica 2. nagrade je Ines Barić, a autorica trećeplasiranog rješenja i dobitnica 3. nagrade je Silvija Šubek.
Čestitamo pobjednicama i zahvaljujemo svim studentima na sudjelovanju u Natječaju!

Doc. dr. sc. Ivana Schwarz, Prodekanica za međuinstitucijsku i međunarodnu suradnju, 12.12.2019 08:15    
 
  Summer Internships (marketing and communications) - The University of Cincinnati

Sveučilište u Cincinnatiju (partnersko sveučilište Sveučilišta u Zagrebu) poziva studente s partnerskih sveučilišta da se prijave za ljetnu praksu u trajanju od 6 do 8 tjedana u razdoblju od 8. lipnja do 31. srpnja 2020. (vrijeme boravka po dogovoru). Studentima je osiguran smještaj i prehrana, dok trošak prijevoza i vize snose sami. Rok za prijavu je 3. veljače 2020.
Detaljnije informacije dostupne su ovdje, dok se prijava i pitanja mogu uputiti na uctheworld@uc.edu.

Ured za međunarodnu suradnju TTF-a, 11.12.2019 13:17 Prilog   
 
  Poziv na radionicu Science and Entrepreneurship: When scientists get down to business

BIOCentar, zagrebački inkubacijski centar za bioznanost, zajedno s HAMAG-om BICRO i EEN-om najavljuje cjelodnevnu radionicu koju će voditi dr. Michaelom Glazerom s temom Science and Entrepreneurship: When scientists get down to business. Radionica će se održati u BIOCentru, Borongajska cesta 83h, Zagreb, 17. prosinca 2019. od 10:00 do 14:00 sati.
Više o radionici pogledajte na www.biocentre.hr/science-and-entrepreneurship--when-scientists-get-down-to-business-1

Odbor za odnose s javnošću, 11.12.2019 13:15    
 
  Komemoracija u povodu smrti prof. dr. sc. Rajke Budin

Komemoracija u povodu smrti prof. dr.sc. Rajke Budin održat će se u ponedjeljak 16. prosinca 2019. u Vijećnici Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije, Marulićev trg 19, Zagreb.

Odbor za odnose s javnošću, 09.12.2019 22:49 Prilog   
 
  Nastupno predavanje dr. sc. Emilije Zdraveve

Nastupno predavanje dr. sc. Emilije Zdraveve pod naslovom "Proračun vlačne i fleksijske krutosti nehomogenog materijala s jednom osi simetrije" održat će se u utorak, 17. prosinca 2019. u 08:30 sati na Sveučilištu u Zagrebu Tekstilno-tehnološkom fakultetu, u predavaonici A-101, Prilaz baruna Filipovića 28a, Zagreb pred Stručnim povjerenstvom za davanje mišljenja o ispunjavanju uvjeta u postupku izbora u znanstveno-nastavno zvanje docenta, u tehničkom području, polje tekstilna tehnologija.

Ured Dekanice, 09.12.2019 13:52 Prilog   
 
  Poziv na Dan otvorenih vrata Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno – tehnološkog fakulteta 2019.

Sveučilište u Zagrebu Tekstilno-tehnološki fakultet poziva Vas na Dan otvorenih vrata Tekstilno-tehnološkog fakulteta, u petak 13. prosinca 2019. godine s početkom u 12:00 sati na Sveučilištu u Zagrebu Tekstilno-tehnološkom fakultetu, Prilaz b. Filipovića 28a, Zagreb.

Dan je namijenjen prvenstveno maturantima srednjih škola i gimnazija koji su zainteresirani za kreativan rad u području tekstilne tehnologije i inženjerstva ili modnog dizajna, modnog dizajna ili dizajna obuće, dakle onim maturantima koji imaju sklonost umjetničkoj ili tehničkoj grupi kolegija na osnovi fundamentalnih kolegija. Kroz smjer Industrijski dizajn tekstila i odjeće na TTF-u bi svoju budućnost mogli pronaći i oni maturanti čije se sklonosti nalaze između tehnologije i dizajna.

Odbor za odnose s javnošću, 09.12.2019 12:40 Prilog   Cijeli tekst
 

   Stariji članci >>>

Strana 1 od 250

Ispis stranice   
 
 

Centar za razvoj i transfer tekstilnih i odjevnih tehnologija i modni dizajn
 

Textile Science Research Centre
 
 

International Textile
Clothing & Design
Conference
 

Tekstilna znanost i gospodarstvo
 

TEDI
 

Upravljanje kvalitetom
 

Cjeloživotno obrazovanje
 

CEEPUS (Central European Exchange Programme for University Studies)
 

International Relations Office - Ured za međunarodnu suradnju
 

Hrvatska udruga bivših studenata i prijatelja Tekstilno-tehnološkog fakulteta
 

Internacionalizacija doktorskog studija Tekstilna znanost i tehnologija
 

IP-2018-01-6363 Development and thermal properties of intelligent clothing
 

Hrvatska akademija tehničkih znanosti
 
urednik: Željko Penava
stranice izradio: Bojan Mauser
E-mail: weburednistvo@ttf.hr
 
Home Copy/Paste Info