Sveučilište u Zagrebu
EN   
 
 Studomat - upute
Studomat
http://www.isvu.hr/javno/hr/index.shtml
 ISVU Ispiti - Česta pitanja
 
 Kalendar nastave
 2019./2020.
 
Nastavnički portal
e-učenje
Merlin nova inačica (2018/2019)
Merlin stara inačica (2017/2018)
 
    TTF Facebook
   TTF YouTube
 webmail
 racunala.ttf.hr
 osobne stranice
 članci / vijesti
 
 
RSS feed Srca
RSS feed Sveučilišnog računskog centra

Četrdeset drugo predavanje Microsoftove zajednice EDU IT Pro

Pozivamo vas na predavanje „Microsoft Teams - što se promijenilo unutar Teamsa i zašto baš Teams?“ u petak 20. 9. 2019. u 14:00 sati u dvorani E2 u Sveučilišnom računskom centru, Marohnićeva 5.Održana nova radionica za urednike u Dabru

U ponedjeljak, 9. 9. 2019., u Srcu je održana prva radionica "Priprema i objava digitalnog objekta Obrazovni sadržaji u Dabru". Obrazovni sadržaji najnoviji je digitalni objekt implementiran u sustav.MerlinMobile aplikacija od sada dostupna u Google i Apple trgovinama

Za novu akademsku godinu 2019./2020. Srce je pripremilo novu inačicu MerlinMobile aplikacije koja je sada dostupna u Google i Apple trgovinama. Aplikaciju je moguće instalirati na Android i iOS uređajima.Tjedan Centra za e-učenje

Tjedan Centra za e-učenje Srca, koji se tradicionalno održava svake godine, ove će se godine održati od 23. do 27. rujna 2019. Tijekom tjedna bit će održane radionice i tečajevi.Tekstilno-tehnološki fakultet
Prilaz baruna Filipovića 28a
10000 ZAGREB
Tel: 01/ 3712 500
Fax: 01/ 3712 599
E-mail: fakultet@ttf.hr
 


 
Vijesti
 
 
  Poziv na tribine

Pozivamo vas na tribine:

  • "Construction of Micro-nano Functional Materials for TheirApplications in Environmental Treatment" koju će održati prof. Qingfeng Xu iz Soochow University
  • "Functional Materials Based on Silk Fibroin: From Energy Conversion to Tissue Engineering" koju će održati prof. Ke-Qin Zhang iz Soochow University
Tribine će se održati u petak, 20. rujna 2019. u 12:00 sati na Sveučilištu u Zagrebu Tekstilno-tehnološkom fakultetu, Prilaz baruna Filipovića 28a, u predavaonici B-316 (Kotka). Predviđeno trajanje svake tribine je 30 minuta.
Poziv na tribine nalazi se u prilogu.

Odbor za organizaciju tribina, 18.09.2019 07:49 Prilog   
 
  Radionica OSLIKAVANJE VARTEKSOVIH GOTOVIH ODJEVNIH PREDMETA

Uz izložbu Priče koje kroje Varteks osmišljen je ciklus zanimljivih radionica koje će se održavati svake subote za trajanja izložbe u organizaciji Varteksa, Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta i MUO.
Treća u nizu radionica održat će se 21. rujna 2019. u Muzeju za umjetnost i obrt, Trg Republike Hrvatske 10, Zagreb od 10-14 sati. Radionica OSLIKAVANJE VARTEKSOVIH GOTOVIH ODJEVNIH PREDMETA namijenjena je za pripadnike svih generacija koji se žele okušati u oslikavanju odjeće uz pomoć šablona i slobodnom rukom. Cilj radionice je pružiti polaznicima priliku za izražavanje njihove kreativnosti i svladavanje osnova ovog umjetničkog medija.

Osiguran će biti sav potreban pribor, šablone za crtanje uzoraka, fotografije predložaka, itd., a na vama je da donesete samo dobru volju! Inspirirajte se Varteksovim modelima i alterirajte ih prema vlastitim kreativnim vizijama!

Broj polaznika je ograničen pa je potrebna prethodna prijava na e-mail: edukacija@muo.hr. Cijena radionice je 20 kuna te uključuje i ulaznicu za izložbu.

Odbor za odnose s javnošću, 18.09.2019 07:45 Prilog   
 
  Održana druga radionica u sklopu izložbe Priče koje kroje Varteks

Uz izložbu Priče koje kroje Varteks osmišljen je ciklus zanimljivih radionica koje će se održavati svake subote za trajanja izložbe, u organizaciji Varteksa, Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta i Muzeja za umjetnost i obrt.
U subotu 14. rujna 2019. održana je druga u nizu radionica OSLIKAVANJE VARTEKSOVIH TKANINA u Muzeju za umjetnost i obrt, Trg Republike Hrvatske 10, Zagreb, pod vodstvom studentica Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta Nike Vrbica i Barbare Jugovac.
Radionice su namijenjene srednjoškolskom uzrastu, studentima i odraslima.

Odbor za odnose s javnošću, 17.09.2019 11:59    Cijeli tekst
 
  Radionica OSLIKAVANJE VARTEKSOVIH TKANINA 14.9.2019.

Uz izložbu Priče koje kroje Varteks osmišljen je ciklus zanimljivih radionica koje će se održavati svake subote za trajanja izložbe u organizaciji Varteksa, Tekstilno-tehnološkog fakulteta u Zagrebu i MUO.

Radionica OSLIKAVANJE VARTEKSOVIH TKANINA namijenjena je za pripadnike svih generacija koji se žele okušati u oslikavanju tkanina i kreiranju vlastitih uzoraka ili unikatnih slikarskih djela u tom mediju prema šablonama ili slobodnom rukom na Varteksovim tkaninama. Cilj radionice je pružiti polaznicima priliku za izražavanje njihove kreativnosti i svladavanje osnova ovog umjetničkog medija.

Osiguran će biti sav potreban pribor, šablone za crtanje uzoraka, fotografije predložaka, itd., a na vama je da donesete samo dobru volju! Inspirirajte se i pustite kreativnost na slobodu u ulozi kreatora tekstila!
Ove subote 14.09. radionicu održavaju studentice TTF-a Nika Vrbica i Barbara Jugovac.

Doc.dr.sc. Ivana Schwarz, Prodekanica za međuinstitucijsku i međunarodnu suradnju, 13.09.2019 16:02 Prilog   
 
  U tijeku su prijave za Startup Factory 2019!

Obavještavamo studente Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta da su prijave za četvrti ciklus ZICER-ovog predakceleracijskog programa Startup Factory u tijeku. Ovaj jedinstveni program, kojeg je Grad Zagreb putem ZICER-a pokrenuo prije 4 godine, uz bespovratna novčana sredstva razvojnim timovima i startupovima osigurava intenzivnu edukacijsku, mentorsku, promocijsku i infrastrukturnu podršku.
Prijave su otvorene do 15 rujna 2019.
Više informacija pogledajte u prilogu.

Odbor za odnose s javnošću, 11.09.2019 11:07 Prilog   
 
  Kongres posvećen funkcionalnom tekstilu i odjeći

U New Delhiju će se u razdoblju 7. - 9. veljače 2020. održati međunarodni kongres "International Conference on Functional Textiles & Clothing".
Dodatne informacije dostupne su na poveznici ftcconference.in.

Odbor za odnose s javnošću, 11.09.2019 10:53    
 
  Zoe Fashion d.o.o.- natječaj za stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa

Zoe Fashion d.o.o. raspisuje natječaj za stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa – Junior Textile Designer za Zoe Leggings. Prijave s traženom dokumentacijom dostavljaju se na e-mail: hireme@zoeleggings.com.
Rok prijave je 15. rujna 2019.
Više o natječaju pogledate u prilogu.

Odbor za odnose s javnošću, 11.09.2019 10:45 Prilog   
 
  Studentske kotizacije za Sport Fest konferenciju

Obavještavamo studente Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološko fakulteta da se i ove godine održava Sport Fest u periodu 4. - 6. listopada 2019. u sportskoj dvorani Žatika u Poreču. Ove godine pripremljen je i studentski paket po akcijskoj cijeni koja traje do 30. rujna 2019. Za sva pitanja i prijave, molimo, obratiti se na e-mail: karla@absport.hr.
Više o Sport Festu pogledajte u prilogu

Odbor za odnose s javnošću, 11.09.2019 09:55 Prilog   
 
  Konačni rezultati za upis u I. godinu preddiplomskih sveučilišnih i preddiplomskih stručnih studija ak. god. 2019./2020. na Sveučilište u Zagrebu Tekstilno-tehnološki fakultet – rujanski razredbeni rok

Nakon održanih prigovora na rezultate razredbenog postupka, utvrđeni su konačni rezultati provjere posebnih sposobnosti u rujanskom razredbenom roku za studijske programe:

1. preddiplomski sveučilišni studij: Tekstilna tehnologija i inženjerstvo (TTI), smjer: Industrijski dizajn tekstila i odjeće (IDTO) i
2. preddiplomski sveučilišni studij: Tekstilni i modni dizajn (TMD)
3. preddiplomski stručni studij: Tekstilna, odjevna i obućarska tehnologija (TOOT), smjer: Dizajn obuće (DO).

Rezultati se nalaze se u prilogu, a upute za provedbu upisa na sljedećoj poveznici: Vijest o upisima

Prodekanica za nastavu: prof. dr. sc. Antoneta Tomljenović, 09.09.2019 14:39 Prilog   
 
  Održana prva radionica u sklopu izložbe Priče koje kroje Varteks

Uz izložbu Priče koje kroje Varteks osmišljen je ciklus zanimljivih radionica koje će se održavati svake subote za trajanja izložbe, u organizaciji Varteksa, Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta i Muzeja za umjetnost i obrt.
U subotu 7. rujna 2019. održana je prva u nizu radionica CRTANJA I KREIRANJA MODNE KREACIJE u Muzeju za umjetnost i obrt, Trg Republike Hrvatske 10, Zagreb, pod vodstvom studentica Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta Ane Majdandžić i Sofije Varga.
Radionice su namijenjene srednjoškolskom uzrastu, studentima i odraslima.

Odbor za odnose s javnošću, 09.09.2019 13:23    Cijeli tekst
 

<<< Noviji članci   Stariji članci >>>

Strana 2 od 242

Ispis stranice   
 
 
Centar za razvoj i transfer tekstilnih i odjevnih tehnologija i modni dizajn
 

Textile Science Research Centre
 
 

International Textile
Clothing & Design
Conference
 

Tekstilna znanost i gospodarstvo
 

TEDI
 

Upravljanje kvalitetom
 

Cjeloživotno obrazovanje
 

CEEPUS (Central European Exchange Programme for University Studies)
 

International Relations Office - Ured za međunarodnu suradnju
 

Hrvatska udruga bivših studenata i prijatelja Tekstilno-tehnološkog fakulteta
 

Internacionalizacija doktorskog studija Tekstilna znanost i tehnologija
 

IP-2018-01-6363 Development and thermal properties of intelligent clothing
 

Hrvatska akademija tehničkih znanosti
 
urednik: Željko Penava
stranice izradio: Bojan Mauser
E-mail: weburednistvo@ttf.hr
 
Home Copy/Paste Info