Sveučilište u Zagrebu
EN   
 
 Studomat - upute
Studomat
http://www.isvu.hr/javno/hr/index.shtml
 ISVU Ispiti - Česta pitanja
 Kalendar nastave
Nastavnički portal
e-učenje
Merlin nova inačica (2018/2019)
Merlin stara inačica (2017/2018)
 
 webmail
 racunala.ttf.hr
 osobne stranice
 članci / vijesti
 
RSS feed Srca
RSS feed Sveučilišnog računskog centra

Posjet Srcu doktora Teda Hewitta

Dr. Ted Hewitt, voditelj Kanadske komisije za koordiniranja istraživanja, u srijedu, 15. svibnja 2019. posjetio je Srce. Prilikom ovog tematskog posjeta (otvorena znanost i otvoreni podaci) Srce je održalo kratke prezentacije o Dabru, Hrčku i CroRIS-u.Četrdeseto predavanje Microsoftove zajednice EDU IT Pro

Pozivamo vas na predavanje „Zašto je bolje biti odličan sistem-administrator ili programer, više nego dobar“ u petak 17. 5. 2019. u 14:00 sati u dvorani E2 u Sveučilišnom računskom centru, Marohnićeva 5.MoodleMoot Hrvatska 2019 - poziv za prijavu prezentacija

Deveti MoodleMoot Hrvatska održat će se u petak, 7. lipnja 2019. Pozivamo vas da nam se pridružite kao predavač ili sudionik.29. travnja - Dan Srca

Već 48 godina Srce uspješno gradi mnogobrojne komponente moderne e-infrastrukture, od mreža i računalnih sustava do informacijskih sustava, internetskih aplikacija, virtualnih okruženja za učenje i obrazovnih programa i sadržaja koji pomažu pri uporabi novih tehnologija.Srce održalo predavanje na temu e-učenja na Sveučilištu u Mostaru

Na poziv Sveučilišta u Mostaru, 25. travnja 2019. godine, pomoćnica ravnatelja Srca za obrazovanje i podršku korisnicima Sandra Kučina Softić, održala je predavanje naziva „E-učenje – sinonim za novo, moderno i kvalitetno obrazovanje".Tekstilno-tehnološki fakultet
Prilaz baruna Filipovića 28a
10000 ZAGREB
Tel: 01/ 3712 500
Fax: 01/ 3712 599
E-mail: fakultet@ttf.hr
 
 
Vijesti
 
 
  Ljetna škola za intelektualno vlasništvo Svjetske organizacije za intelektualno vlasništvo u Hrvatskoj

U Zagrebu će se od 27. svibnja do 07. lipnja 2019. godine, po osmi put održati Ljetna škola za intelektualno vlasništvo u organizaciji Akademije Svjetske organizacije za intelektualno vlasništvo sa sjedištem u Ženevi, Švicarska, u suradnji s Državnim zavodom za intelektualno vlasništvo i Sveučilištem u Zagrebu.

Ljetna škola u trajanju od dva tjedna nudi neprocjenjiv obrazovni program koji obuhvaća cijelo područje intelektualnog vlasništva (IV).

Uredništvo, 13.05.2019 11:25    Cijeli tekst
 
  Izložba studenata diplomskog studija Dizajna tekstila i Industrijskog dizajna tekstila: „Tajice“

Pozivamo Vas na izložbu studenata diplomskog studija Dizajna tekstila i Industrijskog dizajna tekstila: „Tajice“ u TTF galeriji od 15.05. - 29.05. 2019.
Studenti: Nataša Jeletić, Anamarija Stančić, Ines Katić Krizmančić, Ivona Pleše, Martina Kovačić, Ana Majetić, Antonija Bunčuga, Tina Dolovčak, Tena Grancin, Martina Ujdur, Otto Jagor, Branaka Tomić, Matea Lehpamer, Marta Percan, Tatjana Mađarević.
Mentori: Snježana Vego, red. prof. art., Ivana Žanko Barna, asistent.

Uredništvo, 13.05.2019 08:20 Prilog   
 
  ERASMUS+ natječaj za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja ak. god. 2019./2020. - programske zemlje (KA103)

Na mrežnim stranicama Sveučilišta u Zagrebu objavljen je Natječaj za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja te za dolazak nenastavnog osoblja iz tvrtki i znanstvenih ustanova izvan RH u okviru Erasmus+ programa Ključne aktivnosti 1 - Projekti mobilnosti unutar programskih zemalja (KA103) u akademskoj godini 2019./2020. za studente (Natječaj za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja), za aktivnosti:

  • podučavanje (za nastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i sastavnica te za nenastavno osoblje iz tvrtki izvan RH)
  • kombinirana aktivnost podučavanja i osposobljavanja (za nastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i sastavnica)
  • osposobljavanje (za nastavno i nenastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i sastavnica)

Osobe koji se žele prijaviti na ovaj natječaj, a ispunjavaju uvjete navedene u Natječaju, trebaju ispuniti online prijavu i dostaviti potrebnu dokumentaciju s naznakom „Natječaj za Program ERASMUS+ – (ne)nastavno osoblje, ak. god. 2019./20. – programske zemlje KA103“ na adresu: Sveučilište u Zagrebu, Trg Republike Hrvatske 14, 10000 Zagreb sa zaključno 4. lipnja 2019.

Ured za međunarodnu suradnju TTF-a, 10.05.2019 11:55 Prilog   
 
  Poziv na interaktivno predavanje: „Kako ih napisati? …seminari, stručni, znanstveni, završni i diplomski radovi“

Studentski Zbor Sveučilišta U Zagrebu poziva sve zainteresirane studente preddiplomskog, diplomskog te poslijediplomskog studija na interaktivno predavanje: „Kako ih napisati? …seminari, stručni, znanstveni, završni i diplomski radovi“, koje će se održati dana 16.05.2019., od 17:00 do 18:30 sati, u Studentskom centru Zagreb, Savska 25 - Stablo znanja - 1. kat, glavna zgrada. Predavanjem će se obuhvatiti teme: kategorije radova, njihove sličnosti i razlike; hodogram pisanja rada (odabir teme, struktura rada, razrada pojedinih dijelova); najčešće pogreške; programska rješenja; i mnoge druge.

Doc.dr.sc. Ivana Schwarz, Prodekanica za međuinstitucijsku i međunarodnu suradnju, 10.05.2019 08:09 Prilog   
 
  TTF sponzor humanitarne modne revije Fashion&Compassion

Sveučilište u Zagrebu Tekstilno-tehnološki fakultet bio je sponzor humanitarne modne revije Fashion&Compassion, koja se održala jučer 7. svibnja 2019. u organizaciji Rotaract kluba Zagreb Kaptol. Cilj ovogodišnje akcije bio je prikupljanje financijskih sredstava za opremanje senzoričkog parka Specijalne bolnice Goljak. Dio svojih kolekcija izložili su mladi i perspektivni hrvatski dizajneri Loreta Gudelj, Morana Krklec, Mirna Posavčević i Ivan Friščić te modna kuća Varteks.
Zahvaljujemo svima na odazivu ovoj hvale vrijednoj manifestaciji.

Doc.dr.sc. Ivana Schwarz, Prodekanica za međuinstitucijsku i međunarodnu suradnju, 08.05.2019 16:50    Cijeli tekst
 
  Ispravljeni Popis birača na Izborima za predstavnika zaposlenika za člana Fakultetskog vijeća

Temeljem članka 12. stavka 5 Pravilnika o postupku izbora radničkog vijeća Izborni odbor objavljuje Ispravljeni popis birača na Izborima za predstavnika zaposlenika za člana Fakultetskog vijeća. Popis birača nalazi se u prilogu.

Izborni odbor, 08.05.2019 16:29 Prilog   
 
  Rezultati Natječaja za dizajn promotivne majice za brend Vigor, društava Badel 1862 d.d.

Članovi Stručnog povjerenstva pregledali su svih trideset pristiglih prijava i odabrali su pobjednička rješenja. Autorica prvoplasiranog rješenja i dobitnica 1. nagrade je Alison Ivašić, autorica drugoplasiranog rješenja i dobitnica 2. nagrade je Andrea Kurtić, a autorica trećeplasiranog rješenja i dobitnica 3. nagrade je Vedrana Peček.
Čestitamo pobjednicima i zahvaljujemo studentima na sudjelovanju u Natječaju!
Ujedno obavještavamo sve studente koji su se prijavili na Natječaj da će dio pristiglih idejnih rješenja biti otisnut na majice i izložen u TTF Galeriji. Iz tog razloga molimo sve studente koji su se prijavili na Natječaj da u utorak 14.5. u 12h ili četvrtak 16.5. u 12.30h dođu u kabinet B-303 radi dogovora za tisak i preuzimanja materijala koje su predali na Natječaj.

Uredništvo, 08.05.2019 15:02    
 
  Tekstilno-tehnološki fakultet domaćin 23. Tehnologijade

Sveučilištu u Zagrebu Tekstilno-tehnološkom fakultetu, pripala je čast domaćinstva 23. Tehnologijade, međunarodne studentske znanstveno-sportske manifestacije, koja se održava u Makarskoj od 6. do 12. svibnja 2019., a u organizaciji studenata Sportske udruge TTF-a u suradnji sa Studentskim zborom TTF-a.
Na 23. Tehnologijadi prisustvuje više od 500 sudionika sa sedam Fakulteta iz Republike Hrvatske i jedan Fakultet iz Republike Slovenije.

Odbor za odnose s javnošću , 08.05.2019 10:50    Cijeli tekst
 
  Humanitarna modna revija Fashion&Compassion 2019.

U utorak 07. svibnja 2019. u 20 sati Galerija Klovićevi dvori otvoriti će svoja vrata velikoj modnoj reviji Fashion&Compassion u organizaciji Rotaract kluba Zagreb Kaptol i Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta, pod pokroviteljstvom Predsjednice RH i Sveučilišta u Zagrebu.
I ove godine su najavljeni brojni poznati dizajneri čije će kolekcije biti predstavljene svim zainteresiranim gostima i javnosti.
Više o humanitarnoj modnoj reviji pogledajte u prilogu.

Odbor za odnose s javnošću , 06.05.2019 18:04 Prilog   
 
  Zagreb Design Week 2019.

Zagreb Design Week najveće je događanje u Hrvatskoj posvećeno dizajnu koje po šesti puta donosi brojne izložbe, predavanja, radionice, panele i filmske projekcije. Na izložbi će se predstaviti i studenti Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno – tehnološkog fakulteta.

Otvorenje Zagreb Design Week- a biti će u utorak 7. svibnja 2019. u 19 sati. u Hali V, u prostoru Tehničkog muzeja Nikola Tesla, Tratinska ulica 2, Zagreb.

Odbor za odnose s javnošću , 06.05.2019 17:58 Prilog   Cijeli tekst
 

<<< Noviji članci   Stariji članci >>>

Strana 2 od 232

Ispis stranice   
 
 

Centar za razvoj i transfer tekstilnih i odjevnih tehnologija i modni dizajn
 

International Textile
Clothing & Design
Conference
 

Tekstilna znanost i gospodarstvo
 

TEDI
 

Upravljanje kvalitetom
 

Cjeloživotno obrazovanje
 

CEEPUS (Central European Exchange Programme for University Studies)
 

International Relations Office - Ured za međunarodnu suradnju
 

Hrvatska udruga bivših studenata i prijatelja Tekstilno-tehnološkog fakulteta
 

Internacionalizacija doktorskog studija Tekstilna znanost i tehnologija
 

Textile Science Research Centre
 

www.progecad.com.hr
 

Servis tekstilnih europskih projekata
 

Hrvatska akademija tehničkih znanosti

8th Central European Conference
 
urednik: Željko Penava
stranice izradio: Bojan Mauser
E-mail: weburednistvo@ttf.hr
 
Home Copy/Paste Info