Tekstilno-tehnološki fakultet
 
Vijesti

  Izložba studenata Tekstilno-tehnološkog fakulteta povodom Mjeseca Frankofonije
U subotu 25. ožujka 2017. u 11 h, u Medijateci Francuskog instituta , Preradovićeva 5, Zagreb, otvorena je izložba radova studenata Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta pod mentorstvom doc. art. Pauline Jazvić i doc. art. Helene Schultheis Edgeler na kojoj su prisustvovali i brojni uvaženi gosti. Izložba je dio suradnje sa Hrvatskom udrugom stipendista francuske Vlade povodom Mjeseca Frankofonije, a otvorena je do 30. ožujka 2017 .
Odbor za odnose s javnošću, 28.03.2017 14:54 Prilog   Cijeli tekst
 
  Komemoracija u spomen na profesora Antu Nagla
Tekstilno-tehnološki fakultet priređuje komemoraciju u spomen na profesora Antu Nagla. Komemoracija će se održati u ponedjeljak, 3. travnja 2017. godine s početkom u 10,00 sati u predavaonici B-316/IV kat, Prilaz baruna Filipovića 28a.

Pozivamo djelatnike fakulteta, kolege, suradnike, poznavatelje i štovatelje profesora Ante Nagla da prisustvuju komemoraciji.
Ured Dekanice, 28.03.2017 11:52 Prilog   
 
  Očitovanje na zaprimljene prigovore na odbačene kandidature za izbore za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta
Očitovanje na zaprimljene prigovore na odbačene kandidature za studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta (SuZG TTF) nalazi se u prilogu.
Povjerenstvo za prigovore SuZG TTF-a, 27.03.2017 13:44 Prilog   
 
  Nastupno predavanje Alena Pajtaka, dr.med.
Nastupno predavanje Alena Pajtaka, dr.med., pod naslovom "Uvod u anatomiju" održat će se u srijedu, 5. travnja 2017. u 16:00 sati na Sveučilištu u Zagrebu Tekstilno-tehnološkom fakultetu na Stručnom studiju u Varaždinu, Hallerova aleja 6a u predavaonici V-20, pred Stručnim povjerenstvom za davanje mišljenja o ispunjavanju uvjeta u postupku izbora u nastavno zvanje predavač, naslovno zvanje, u znanstvenom području biomedicina i zdravstvo, polje: temeljne medicinske znanosti, grana: anatomija
Ured Dekanice, 26.03.2017 23:56 Prilog   
 
  Prihvaćene i odbačene kandidature za izbore za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta
Poštovani studenti,
prihvaćene i odbačene kandidature za izbore za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta nalaze se u prilogu.
Izborno povjerenstvo za provođenje studentskih izbora SuZG TTF, 22.03.2017 19:40 Prilog   
 
  Odluka o provođenju izbora za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta i imenovanje biračkih odbora
Izborno povjerenstvo Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta dana 17. ožujka 2017. godine donijelo je Odluku o provođenju izbora za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta, te Odluke o imenovanju članova biračkog odbora za biračka mjesta Zagreb i Varaždin.
Izborno povjerenstvo za provođenje studentskih izbora SuZG TTF, 22.03.2017 18:44 Prilog   
 
  Poziv na otvaranje izložbe studenata Tekstilno-tehnološkog fakulteta
Pozivamo Vas na otvaranje izložbe radova studenata Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta koja je dio suradnje sa Hrvatskom udrugom stipendista francuske Vlade povodom Mjeseca Frankofonije. Otvaranje izložbe održat će se 25.03.2017. u 11 h, u Medijateci Francuskog instituta, Preradovićeva 5, Zagreb.

Sudjeluju studenti kolegija Kreiranje odjeće i Crtanje i slikanje IA i IIIA.
Mentori su doc.art. Paulina Jazvić i doc.art. Helena Schultheis Edgeler.

U prilogu je pozivnica i zvanična najava

Odbor za odnose s javnošću, 20.03.2017 11:20 Prilog   
 
  Izbori za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta
Poštovani studenti,
temeljem prijedloga Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta Klasa: 003-08/17-01/1; Ur.broj: 251-68-06/16-17-2 od 16. ožujka 2017. godine u prilogu se nalaze: Odluka o imenovanju Izbornog povjerenstva Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta i Odluka o imenovanju Povjerenstva za prigovore Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta.
Dekanat, 16.03.2017 18:27 Prilog   
 
  Popis birača za izbore u Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta
Poštovani studenti,
Popis birača za izbore za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta nalazi se u prilogu.
Izborno povjerenstvo za provođenje studentskih izbora SuZG TTF, 16.03.2017 15:07 Prilog   
 
  Kandidature za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta

Poštovani studenti,

Kandidacijski obrazac za izbore za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta kao i dodatnu dokumentaciju dužni ste osobno dostaviti Izbornom povjerenstvu Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta. Dokumentaciju zaprima gđa. Snježana Huss u prostoriji B-333 na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu, Prilaz baruna Filipovića 28a, a za studente na lokaciji dislociranog stručnog studija u Varaždinu, dokumentaciju zaprima gđa. Valentina Drk  u studentskoj referadi  u Varaždinu, Hallerova aleja 6a, zaključno s 18. ožujkom 2017. godine.
Ukoliko se kandidirate za Studentski zbor Sveučilišta , kandidacijski obrazac i dodatnu dokumentaciju dužni ste osobno dostaviti Izbornom povjerenstvu Sveučilišta , na Rektorat Sveučilišta u Zagrebu, Trg m. Tita 14, 10 000 Zagreb, zaključno s 18. ožujkom 2017.
Kandidacijski obrazac za izbore za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i studentske zborove sastavnica nalazi se u prilogu.

Izborno povjerenstvo za provođenje studentskih izbora SuZG TTF, 15.03.2017 15:04 Prilog